Голуба перлина Кіровоградщини

100818715

Голуба перлина Кіровоградщини

Літо – пора відпусток і активного відпочинку освітян та членів їх сімей. Щорічно Кіровоградський міськком профспілки працівників освіти і науки України намагається спланувати літній відпочинок своїх спілчан так, щоб вони змогли відпочити в оздоровчих закладах і базах відпочинку на березі Чорного чи Азовського моря. Ще один напрямок літнього оздоровлення та відпочинку – це організовані виїзди до мальовничих куточків нашої Кіровоградської області. Один з таких куточків знаходиться біля селища Балахівка, Петрівського району – голубе озеро.

Голубе озеро вражає неперевершеною красою цього витвору природи, чистотою води. Дуже приємно занурюватись у голубінь прозорої води, дихати чистим повітрям, підставляти тіло золотавим променям сонця. Навіть за один день перебування на березі голубого озера освітяни та члени їх сімей отримують великий набір позитивних емоцій і задоволення.

В липні міськком профспілки в котрий раз організував для членів первинних профорганізацій закладів освіти міста та їх сімей виїзний тур оздоровлення і відпочинку саме на це голубе озеро.

Профспілчани з первинних профспілкових організацій ДНЗ№2 «Ятранчик» (голова ППО Торубара Т.І.), ДНЗ№35 «Світлячок» (голова ППО Аврахова О.М.), НВК «Кіровоградський колегіум» (голова ППО Ковальова О.В.), СЗОШ №14 (голова Томаченко О.Г.), НВК Школа-ліцей №21 (голова ППО Іващенко А.Д.), НВК СЗОШ №32 (голова ППО Крамаренко О.О.), ККТК (голова Лапіцька В.М.), міська СЮТ (голова ППО Сіса О.Ф.) вдячні організаторам виїзного туру за корисний та приємний відпочинок.

Подібні масові організовані виїзди та екскурсії рідним краєм є добрим прикладом для голів і членів первинних профорганізацій закладів освіти, як цікаво і змістовно проводити культурно-масову роботу.

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.