Профспілка працівників освіти і науки України вітає з Днем молоді!

1466765537В останню неділю червня Україна відзначає День молоді, у 2016 році це – 26 червня.

День молоді – справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями.

Сучасні молоді люди сьогодні визначають шляхи розвитку України – від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.

Протягом останніх років значно посилилась роль молоді у суспільно-політичному житті держави та поступово відбувається її становлення як одного із ключових суб’єктів державної політики у молодіжній сфері.

Молодь активно залучається до суспільного та політичного життя країни. За результатами всеукраїнського соціологічного дослідження «Молодь України – 2015»  більше ніж половина опитуваних молодих людей брали участь щонайменше в одній з громадських ініціатив, йшлося як про безпосередню участь, так і про фінансову підтримку.

Варто також зазначити про таку важливу складову, як національна та патріотична ідентичність, адже 81% опитаних представників української молоді пишаються тим, що вони є громадянами України та не мають планів емігрувати.

Профспілка працівників освіти і науки України пишається активною, незалежною, цілеспрямованою, патріотично налаштованою молоддю Кіровоградщини та щиро вітає молодих спілчан з їх святом! 

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього! Щиро бажаємо професійного й кар’єрного зростання, творчої енергії, незалежних думок, успіхів у втіленні сміливих планів та справ! 

Нехай ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять гідне втілення у політиці, освіті, бізнесі, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.