Комісія по роботі з ветеранами

kv41Комісія по роботі з ветеранами (голова Жарікова К.В., голова ПК ДБ “Барвінок” – ДНЗ № 1; члени комісії Романова Т.В., голова ПК НВО СЗОШ № 1-ДНЗ, Без’язична І.М., голова ПК НВО ЗНЗ № 15, Романенко Л.Г., голова ДНЗ № 29, Євдокимова Т.М., голова ПК ДНЗ № 3, Іващенко А.Д., голова ПК НВО ЗНЗ № 21-ліцей) контролює виконання колективного договору щодо поліпшення умов життя громадян похилого віку (працюючих і колишніх працівників закладів освіти).

kv42Створює відповідні умови щодо їх соціального захисту; сприяє одержанню працівниками відомостей про роботу (в т.ч. на пільгових умовах), заробітну плату (дохід), суми сплачених страхових внесків на пенсійне страхування та інші відомості, необхідні для визначення права на обчислення пенсій; контролює своєчасне та якісне проведення атестації робочих місць, робота на яких дає право на пільгове пенсійне забезпечення; розглядає питання, пов’язані з порушенням права працівників закладів освіти на реалізацію ними права на пенсійне забезпечення, в т.ч. на пільгових умовах; надає безоплатну юридичну допомогу працівникам закладів освіти з питань соціального та пенсійного страхування.

Під час зустрічей педагогів-ветеранів праці.

За сприяння Кіровоградського міськкому профспілки працівників освіти і науки України до Дня працівників освіти та Міжнародного жіночого дня освітяни-ветерани праці отримали продуктові набори. Спілчани зустрічаються під час проведення вогників-зустрічей для ветеранів праці освітянської галузі за участі керівників міста, приймають участь в літніх оздоровчих турах.

kv43

Ветерани праці-члени Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.