Лист № 370 від 04.12.2019р., надає інформацію щодо виплат лікарняних.

Головам ППО

            Міська організація профспілки працівників освіти і науки України міста Кропивницького надає інформацію щодо виплат лікарняних.

Кабмін збільшив бюджет Фонду соціального страхування на 1,4 млрд, причин для призупинки виплат немає, всі виплати відбуваються у плановому режимі – про це 28 листопада сказала Юлія Соколовська в ефірі «Сніданку з 1+1».

«Призупинка виплат Фондом соціального страхування – це маніпуляція минулого тижня. Виплати ніхто не припиняв, вони відбуваються в плановому режимі. Щодня кошти єдиного соціального внеску надходять до Пенсійного Фонду та Фонду соціального страхування, а з січня цього року вони перевищили планові надходження на 1,4 млрд грн. Вчора Кабмін збалансував цими коштами бюджет Фонду, тому збоїв з виплатами не було і не буде», – пояснила Соколовська.

Найближчим часом Міністерство соціальної політики скличе засідання правління Фонду соціального страхування, щоб обрати голову Правління Фонду, сформувати постійні комісії правління  та затвердити незалежну аудиторську перевірку Фонду соціального страхування з 1 серпня 2017 року по теперішній час.

Голова МК профспілки                                                          О. Дзюба                          

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.